Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο Αναστάσιος Δημοσχάκης υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητός του ως Ευρωβουλευτή, ο Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Φίλες & φίλοι,
Aποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ,  κ Αντώνη Σαμαρά να είμαι υποψήφιος της Παράταξης για το Ευρωκοινοβούλιο. 

Στους κρίσιμους καιρούς που διέρχεται η Πατρίδα μας, συντάσσομαι με τον Πρωθυπουργό και θέτω τις υπηρεσίες μου στη διάθεσή του,  γιατί εξασφαλίζει την σταθερότητα και την προοπτική της  Ελλάδος και  την παραμονή μας στη ζώνη του Ευρώ.

Οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες, τα τελευταία χρόνια υπεβλήθησαν σε πρωτόγνωρες θυσίες. Όμως, η Πατρίδα μας άντεξε και έχουμε βάσιμους λόγους να ελπίζουμε ο,τι τα χειρότερα τα αφήσαμε πίσω μας και μπορούμε πλέον, με σταθερά βήματα,  να προχωρήσουμε μπροστά για μια κοινωνία δίκαιη και ασφαλή, μια οικονομία ισχυρή και μια Ελλάδα υπερήφανη!

Για να τα επιτύχουμε αυτά απαιτείται  συστράτευση  όλων των υγιών δυνάμεων  της Πατρίδος μας μακριά από  μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές  πικρίες  και  αντιπαραθέσεις.


Με τη βοήθεια του θεού ολοκληρώθηκε η ευδόκιμη υπηρεσία μου στην Ελληνική  Αστυνομία, η οποία έκλεισε πριν 6 χρόνια και τώρα  ξεκινώ ένα νέο οδοιπορικό. Θα με καθοδηγούν και πάλι οι ίδιες αρχές και αξίες και προσβλέπω στη στήριξη  σας γιατί έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε για να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια καλύτερη Ελλάδα!

Δημοσχάκης Αναστάσιος

Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας
 e-mail: adimoschakis@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου